Account Director

Solliciteer nu

Account Director

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooie digitale projecten mogen verzorgen. We groeien snel. Daarom zoeken we ter versterking van ons management team een Account Director. In deze rol ben je de spil in het verder ontwikkelen van een aantal van onze belangrijkste accounts, en het uitrollen van hun meerjarige digitale programma’s.

De functie

Voor de ontwikkeling en uitvoering van deze plannen werk je met multidisciplinaire teams van producers, strategen, concepters, designers, contentmakers, developers, externe partners en natuurlijk onze opdrachtgevers. Op basis van je commerciële power en je inhoudelijke kennis, ontwikkel je bestaande klanten door tot stabiele key-accounts, weet je nieuwe accounts voor IN10 te winnen en leidt je teams tot het creëren van baanbrekende digitale cases. Zo draag je in hoge mate bij aan het succes van onze klanten en natuurlijk aan dat van IN10 zelf.

Zoals de wereld van vandaag, zijn onze programma’s dynamisch. Op veranderingen speel je dan ook razendsnel in. Je werkt op continue basis aan de verdere ontwikkeling van zowel relaties als programma's. In deze functie draag je zorg voor de kwaliteit van ons werk en ben je verantwoordelijk voor omzet en rendement. Je thuisbasis is ons fijne kantoor in Rotterdam, maar je werkt ook regelmatig op locatie bij klanten en partners in binnen- en buitenland.

Jouw eigenschappen

Je weet als geen ander wat er nodig is om digitaal succesvol te zijn. Je weet hoe merken werken, bent goed thuis in het digitale speelveld en je bent aangesloten op de laatste ontwikkelingen in technologie. Op basis van deze kennis ben je in staat om zowel klanten als collega's mee te krijgen in ambitieuze plannen met forse doelstellingen en dito budgetten.

Je komt tot je recht in een omgeving waar de verwachtingen hoog zijn en de ambities nog hoger. Die ene keer dat jij ze niet voor bent, weten opdrachtgevers - veelal hoger management - je te vinden als sparringspartner. Je verwacht niet dat iemand anders je de juiste richting wijst. Je kiest koers en neemt je beslissingen met zelfvertrouwen.

Je hebt de capaciteit om verder te kijken en overzicht te houden, maar hebt tegelijkertijd ook oog voor de daily business en de cruciale details. Je managet ‘by example’ en bent ook in staat om te coachen om daarmee het beste in iedereen naar boven te halen. Je hebt uitstekende communicatieve- en presentatievaardigheden, zowel in het Nederlands, als in het Engels.

Je bent goed in prognoses maken en target stellen. Je ziet dit dan ook als essentieel en koersgevend onderdeel van je werk. Je kan verwachtingen goed onderbouwen, analyseren en op basis hiervan waar nodig ingrijpen. Hiernaast beschik je over natuurlijk commercieel inzicht, overtuigingskracht en goede onderhandel skills, waarmee je kansen omzet in uitdagend nieuw werk en geheel nieuwe opdrachtgevers voor IN10.

In deze functie rapporteer je direct aan de directie van IN10.

Onze ideale Account Director:

  • heeft HBO+ niveau en continu opzoek naar verdere ontwikkeling
  • heeft minimaal 3 jaar ervaring in vergelijkbare functies bij top bureau's. Bij voorkeur internationaal georiënteerd
  • is vertrouwd met het overzien van meerdere key-accounts en het structureren van meerdere grootschalige digitale programma's tegelijk
  • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge verwachtingen en nog hogere ambities
  • is vertrouwd met werken met c-level management van grote merken en organisaties
  • heeft perfecte beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal
  • heeft ervaring met Agile werken
  • heeft oog voor creatief onderscheid en kwaliteit

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de brancheorganisatie van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +65 specialisten dagelijks aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

Check onze site voor cases.