Content Intern

Solliciteer nu

Content Intern

Stage lopen bij IN10

Voor het content team zijn wij op zoek naar een Content Intern die fulltime meewerkt aan projecten. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten liggen en hoe we daar optimaal gebruik van kunnen maken binnen het team.

Content is overal, en om door de bomen de content nog te zien moet deze scherp, relevant, raak en eigen zijn. Voor diverse merken bedenk en creëer jij creatieve content. Voor op websites, social media, online platforms en zelfs de fysieke ruimte.

Wat vinden wij belangrijk

  • Je bent creatief en een echte maker
  • Je weet alles (maar dan ook alles) van social media.
  • Je bent goed in het maken van creatieve content (korte copy schrijven, fotograferen en beeld bewerken en liefst ook video maken en editten).
  • Je volgt een relevante opleiding, bijvoorbeeld Communication, Multimedia & Design (CMD), Media, Informatie & Communicatie (MIC), Media & Entertainment, of een andere communicatie/journalistieke opleiding met focus op content en social media

Wat je bij IN10 doet als Content Intern

  • Ondersteunen bij het creëren van content (tekst, beeld, video) voor platforms, services en alle social media kanalen
  • Ondersteunen bij het inplannen en/of plaatsen van content (op social media kanalen, op websites in een CMS)
  • De interactie aangaan met hele diverse (Facebook) communities
  • Samenwerken met content managers, concepters, strategen, designers, developers en projectmanagers.


Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de brancheorganisatie van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +55 specialisten dagelijks aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

Wij werken onder andere voor Eindhoven Airport, Port of Rotterdam, Duvel, Boijmans, Ster, Bovag, International Film Festival Rotterdam, Monuta, Dierenbescherming, The Greenery en nhow hotels. Check onze site voor cases.

#IN10leven