Design Intern

Solliciteer nu

Design Intern

Stage lopen bij IN10

Voor het design team zijn wij op zoek naar een design intern die fulltime meewerkt aan projecten. Dit kan zijn als Interaction Designer of Digital Designer. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten liggen en hoe we daar optimaal gebruik van kunnen maken binnen het team.

Het streven is om onderscheidende producten neer te zetten waar klant en gebruikers enthousiast van worden. Of dat nu gaat om digital services, campagnes, platforms, sites, tools, content, dashboards, apps of producten; alles draagt bij aan het voelbaar maken van de waardes van een merk of organisatie bij haar doelgroep, door deze een waardevolle ervaring te bieden die iets met ze doet.

Let op: het gaat om een meewerkstage! Afstuderen is mogelijk, als je naast je onderzoek 4 dagen per week mee kan werken. 


Wat vinden wij belangrijk

  • Op de hoogte van digitale trends en ontwikkelingen.
  • Gevoel voor interactie en animatie. 
  • Beheersing van Sketch en de Adobe-pakketen, bekend met Invision.
  • Ambitie om de beste in jouw vakgebied te worden.
  • Je volgt een relevante opleiding bijvoorbeeld Grafisch Ontwerp aan een kunstacademie of CMD .


Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de brancheorganisatie van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +55 specialisten dagelijks aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

Check onze site voor cases.

#IN10leven