Development Intern

Solliciteer nu

Development Intern

Let op: voor de periode september 2017 - januari 2018 is de Front-end plek reeds vervuld.

Stage lopen bij IN10

Voor het development team zijn wij op zoek naar een development intern die fulltime meewerkt aan projecten. Dit kan zijn als Front-end Developer of PHP Developer. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten liggen en hoe we daar optimaal gebruik van kunnen maken binnen het team.

Het streven is om onderscheidende producten neer te zetten waar klant en gebruikers enthousiast van worden. Of dat nu gaat om digital services, campagnes, platforms, sites, tools, content, dashboards, apps of producten; alles draagt bij aan het voelbaar maken van de waardes van een merk of organisatie bij haar doelgroep, door deze een waardevolle ervaring te bieden die iets met ze doet. 


Wat vinden wij belangrijk

  • Op de hoogte van digitale trends en ontwikkelingen.
  • Responsive ontwikkelen

  • Ervaring met Laravel

  • Bekend met WordPress en/of Drupal

  • Ambitie om de beste in jouw vakgebied te worden.


Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de brancheorganisatie van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +65 specialisten dagelijks aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

Check onze site voor cases.

#IN10leven