Digital Producer

Solliciteer nu

Digital Producer

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooie digitale projecten mogen verzorgen. Daarom zoeken we ter versterking van ons Client Services team een Digital Producer. 
In deze rol ben je de spil in de ontwikkeling van meerdere middelgrote tot grote digitale producties tegelijkertijd. Dit varieert van platforms, services en apps, tot aan
interactieve activaties en experimentele projecten met de allernieuwste technologie.  

De functie

Als Digital Producer ben je zowel in- als extern het primaire aanspreekpunt voor jouw producties en direct verantwoordelijk voor het gehele proces. Je plant, prioriteert en motiveert. Je managet klantverwachtingen, budgetten en natuurlijk de kwaliteit.

Je werkt volgens de AGILE/Scrum methode, samen met multidisciplinaire teams bestaand uit strategen, concepters, designers, developers, contentmakers, online marketeers externe partners en natuurlijk onze opdrachtgevers.

Jij faciliteert het proces dat nodig is om tot uitzonderlijk creatief digitaal werk te komen. Zo draag je in hoge mate bij aan het succes onze projecten, en aan dat van IN10. Je thuisbasis is ons fijne kantoor in Rotterdam, maar je werkt ook regelmatig op locatie bij klanten en partners.

Jouw eigenschappen

Jij bent een echte motivator, die de focus van teams scherp houdt en zorgt voor een optimaal resultaat binnen de beschikbare tijd en budget. Je kan het werk en de keuzes van je teams overtuigend presenteren aan opdrachtgevers en fungeert als belangrijke gesprekspartner. Zo win je hun vertrouwen en weet je hen ook mee te nemen in minder voor de hand liggende en ambitieuze keuzes.

Je weet als geen ander waar de specialisten in jouw team het over hebben,  en wat er op zowel creatief als technisch vlak nodig is om uitzonderlijke digitale producties te maken. Onze opdrachtgevers kan je met jouw inhoudelijke kennis adviseren.

Je bent goed in het schrijven van heldere projectplannen, het maken van begrotingen en het stellen van doelen. Je ziet dit dan ook als essentieel onderdeel van je werk. Door je gevoel voor het managen van complexe projecten kun je verwachtingen goed managen, keuzes onderbouwen, het team aansturen, tussentijdse resultaten analyseren en bijsturen waar nodig. Hiernaast beschik je over natuurlijk commercieel inzicht, overtuigingskracht en goede onderhandel skills, waarmee je kansen omzet in uitdagend nieuw werk voor IN10.

In deze functie rapporteer je aan programma managers en de directie van IN10.

Onze ideale Digital Producer:

  • heeft HBO niveau en is continu op zoek naar verdere ontwikkeling
  • heeft minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een top digitaal bureau
  • heeft ervaring met Agile/SCRUM en is bij voorkeur gecertificeerd
  • hoeft zeker niet zelf te kunnen programmeren, maar weet wel wat er nodig is om te komen tot intelligente services en gepersonaliseerde klantervaringen

  • Je bent dus o.a. bekend met de belangrijkste opensource CMS'en en commerciële suites, de belangrijkste tools op het gebied van CRM, conversie optimalisatie, data (-koppelingen), analytics en marketing automation

  • is vertrouwd met het overzien en structureren van meerdere technisch complexe producties tegelijk
  • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge verwachtingen en nog hogere ambities
  • heeft oog voor creatief onderscheid en kwaliteit
  • heeft een perfecte beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de branchevereniging van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +55 specialisten dagelijks aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

Check onze site voor cases.