Medior Project Manager

Solliciteer nu

Medior Project Manager

Voor IN10 is het verbinden van creativiteit, technologie en empathie een succesvolle formule, waardoor we voor sterke merken veel mooie digitale projecten mogen verzorgen. Daarom zoeken we ter versterking van ons Client Services team een Project Manager. 
In deze rol bedien je een aantal accounts op dagelijkse basis en ben je de spil in de ontwikkeling van meerdere middelgrote tot grote producties tegelijkertijd. Dit varieert van de productie van middelen en content tot aan crossmediale campagnes.  

De functie

Als Project Manager ben je zowel in- als extern het primaire aanspreekpunt voor jouw producties en direct verantwoordelijk voor het gehele proces. Je plant en prioriteert, managet klantverwachtingen, budgetten en natuurlijk de kwaliteit.

Je werkt volgens AGILE principes samen met multidisciplinaire teams bestaand uit strategen, concepters, designers, contentmakers, developers, externe partners en natuurlijk onze opdrachtgevers.

In deze functie draag je zorg voor de kwaliteit van ons werk en ben je verantwoordelijk voor omzet en rendement. Zo draag je in hoge mate bij aan het succes van IN10. Je thuisbasis is ons fijne kantoor in Rotterdam, maar je werkt ook regelmatig op locatie bij klanten en partners.

Jouw eigenschappen

Jij bent een echte motivator, die de focus van teams scherp houdt en zorgt voor een optimaal resultaat binnen de beschikbare tijd en budget. Je kan het werk en de keuzes van je teams overtuigend presenteren aan opdrachtgevers en fungeert als belangrijke gesprekspartner. Zo win je hun vertrouwen en weet je hen ook mee te nemen in minder voor de hand liggende en ambitieuze keuzes.

Je bent goed in het schrijven van heldere projectplannen, het maken van begrotingen en het stellen van doelen. Je ziet dit dan ook als essentieel onderdeel van je werk. Door je gevoel voor het managen van complexe projecten kun je verwachtingen goed managen, keuzes onderbouwen, het team aansturen, tussentijdse resultaten analyseren en bijsturen waar nodig. Hiernaast beschik je over natuurlijk commercieel inzicht, overtuigingskracht en goede onderhandel skills, waarmee je kansen omzet in uitdagend nieuw werk voor IN10.

In deze functie rapporteer je aan programma managers en de directie van IN10.

Onze ideale Project Manager:

  • heeft HBO niveau en is continu op zoek naar verdere ontwikkeling
  • heeft minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie aan bureauzijde
  • heeft ervaring in het ontwikkelen van zowel meer conventionele communicatiemiddelen en campagnes (print, outdoor, rtv), als in het ontwikkelen en uitrollen van digitale (content) marketing campagnes (search, display, native, social)
  • heeft, als het even kan, ervaring met Agile/SCRUM

  • is vertrouwd met een stukje gezellige creatieve chaos en het overzien en structureren van meerdere complexe producties tegelijk
  • voelt zich op zijn/haar plek in een omgeving met hoge verwachtingen en nog hogere ambities
  • heeft oog voor creatief onderscheid en kwaliteit
  • heeft een perfecte beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, Frans is een pré

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de branchevereniging van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +70 specialisten dagelijks aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

Check onze site voor cases.