Online Marketeer

Solliciteer nu

Online Marketeer

Wil jij de online wereld op zijn kop zetten met jouw campagnes? Samen met een ambitieus team onze klanten helpen met het digitaal succesvol worden? Wil jij de platforms, tools en content die wij ontwikkelen laten groeien? Houd jij van cijfertjes en Excelsheets, duik je graag in Google Analytics, maar verlies je de bigger picture niet uit het oog? Mooi, dan zoeken we jou! 

Wat je bij IN10 doet als Online Marketeer

 • Jij helpt onze klanten met het digitaal succesvol worden. De doelstellingen en kpi’s die onze strategen en programmamanagers hiervoor opstellen vertaal jij in jouw werkzaamheden: webanalytics, performance testing, conversie optimalisatie, data collectie, SEO/SEA, e-mailings, personalisatie en online campagnes.
 • Jij bent een adviseur, maar beheert je werk vervolgens ook zelf van A tot Z: opzetten, monitoren en resultaten analyseren en rapporteren. Tussentijds stem je resultaten en inzichten af met onze strategen.
 • Je bent de spin in het web tussen onze strategen, concepters, developers, designers, producers, content managers en performance specialisten om het resultaat van ons werk (van platform tot content, van campagne tot activatie) te vergroten, en hiermee onze klant digitaal succesvol te maken. 
 • Je werkt daarnaast actief aan de (kennis)ontwikkeling van de Online Marketing dienstverlening van IN10.

Over IN10:

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de branchevereniging van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +65 specialisten dagelijks aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

Jij:

 • Bent een all-round online marketeer met een commerciële instelling en minimaal 2 jaar relevante ervaring, liefst aan bureauzijde. (Let op: we vragen je om niet te solliciteren als je niet minimaal 2 jaar online marketing ervaring hebt, stages tellen niet mee.)
 • Hebt ervaring met webanalytics, SEO/SEA, e-mailings, conversie optimalisatie. 
 • Hebt ervaring met het inrichten en monitoren van social advertising, search en online advertising campagnes;
 • Kan zeer zelfstandig werken maar werkt ook in teamverband; je stelt graag samen met je team duidelijke workflows en deliverables op. Bent daarin duidelijk en flexibel waar het kan.
 • Bent onderzoekend en altijd op zoek naar nieuwe kansen voor de merken waar we voor werken.
 • Hebt een sterk analytisch denkvermogen en houdt van cijfers, zonder creativiteit uit het oog te verliezen.
 • Beheerst tools als Google Analytics, Facebook Power Editor, Google AdWords, MailChimp.

#in10leven