Senior Visual Designer

Solliciteer nu

Visual Designer

Wat doe je als Visual Designer bij IN10? 

Als Visual Designer bij IN10 maak je mooi én effectief design. Van identiteiten tot rijke content en van campagnes tot een interactieve tentoonstelling. Je gaat aan de slag in ons activate team, dat zich zoals de naam al doet vermoeden, bezig houdt met activatie in de breedste zin van het woord. De fysieke en digitale wereld vloeien daarbij volledig in elkaar over. In je team zitten meerdere designers, creatieven, content-experts en producers, waar je intensief mee samenwerkt. 

Onze ideale Visual Designer

Photoshop en Illustrator skills: 
Kunstacademie afgerond:  
Minimaal drie recente jaren werkervaring bij een top bureau:  
Unieke en vernieuwende ontwerpen:  
Op de hoogte van de aller-aller-laatste digitale trends in ontwerpersland: 

Je spreekt vloeiend vormtaal en Nederlands, goed Engels is een pré. Mocht je ook nog kunnen animeren of dingen in 3D kunnen fixen, vinden we je helemaal gaaf.

Jouw visie op design gaat verder dan alleen visueel ontwerp. Door jouw nieuwsgierigheid volg je ook ontwikkelingen buiten je vakgebied en weet je klanten en collega's te inspireren. Je vindt het tof om eigen verantwoordelijkheid te nemen en uit te proberen wat er binnen de grenzen van een project mogelijk is. 

Ben jij dit? Solliciteren maar!

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de branchevereniging van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met 50 specialisten dagelijks aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

Check onze site voor cases.