Content Creative (Motion Design)

Solliciteer nu

Content Creative (Motion Design)

Voor ons content team zijn we op zoek naar Content Creative met een focus op Motion Design, die zich bezig houdt met het ontwikkelen van (social) content die mensen raakt.

Content is overal, en om door de bomen de content nog te zien moet deze scherp, relevant, raak en eigen zijn. Voor diverse merken bedenk en creëer jij creatieve content. Voor op websites, social media, online platforms en zelfs de fysieke ruimte.

Wat je bij IN10 doet als Content Creative:

  • Bedenken en creëren van creatieve content (video, animatie, beeld) voor platfoms, services en social media kanalen
  • Meedenken over verhaallijnen, invalshoeken en contentformats 
  • Samenwerken met contentmanagers, concepters, strategen, designers, developers en projectmanagers. 

Onze ideale Content Creative:

Jij bent een echte creatieve maker. Motion design is helemaal jouw ding, maar je kan ook uit de voeten met video en stilstaand (what??) beeld. Natuurlijk ben je helemaal in the know over alles social. 

Jij:

  • Hebt een creatieve MBO of HBO studie afgerond
  • Hebt 3+ jaar ervaring met een functie als (content) creatief of motion designer bij een digitaal bureau, of als freelancer 
  • Maakt dope shit (motion design, video editten, beeld bewerken, alles van kop tot staart. 3D is een pré)
  • Ademt het Adobe pakket. Sowieso After Effects en Premiere. Natuurlijk ook Photoshop en Illustrator. Liefst ook C4D.


What's in it for you?

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidingsmogelijkheden met ruimte om events en congressen te bezoeken én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi! 

Over IN10:

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’ werken wij met +60 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (Ideate&Discover), design & development (Create) en bereik & binding (Activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.

Dat doen we voor onder andere: Fujifilm Instax, Eindhoven Airport, IFFR, The Greenery, Dierenbescherming, Port of Rotterdam, NOC*NSF, Rotterdampas, Anne Frank Stichting, Boijmans en andere mooie merken.

Check onze site voor cases.