Content Manager

Solliciteer nu

Content Manager

We’re living in amazing times, let’s go make the most of it!
IN10 verbindt mensen en merken door creativiteit, de nieuwste technologie en empathie tot een succesformule te brengen. En daarvoor hebben we de beste mensen nodig!

Ter versterking van ons Activate team zoeken wij een Content Manager 

FULL-TIME · ROTTERDAM

Voor ons Activate team zijn we op zoek naar een Content Manager, die zich bezig houdt met het ontwikkelen en verspreiden van (social) content die mensen raakt.

Voor diverse merken bedenk, creëer en verspreid jij creatieve content. Voor op websites, social media, online platforms en zelfs de fysieke ruimte. 

Wat je bij IN10 doet als Content Manager

 • Creatieve content bedenken en schrijven voor platforms, services en alle social media kanalen. Samen met de Content Creatives bedenken en creëren van visuals, foto's, video's, animaties. 
 • Content inplannen of plaatsen via Kontentino, CMS en/of de kanalen zelf
 • De interactie aangaan met hele diverse (Facebook) communities 
 • Op dagelijkse basis schakelen met de klant
 • Ondersteunen bij het ontwikkelen van contentstrategie en rapportages
 • Ondersteunen bij social media advertising 
 • Samenwerken met je collega content managers, content creatives, concepters, strategen, marketeers, designers, developers en projectmanagers. 

Onze ideale Content Manager

Onze ideale kandidaat is een echte digital native. Geen enkel social media kanaal kent geheimen voor jou. Verder:

 • Heb je een relevante HBO+ studie afgerond (Marketing, Communicatie, Journalistiek)
 • Heb je 3+ jaar ervaring in een functie als content/social media manager, creatieve project manager of marketeer. Bij voorkeur aan bureauzijde. 
 • Ben je een ster in (korte) vlotte copy schrijven, passend bij de tone of voice van het desbetreffende merk. 
 • Heb je oog voor mooi beeld. Het is helemaal een pré als je, naast copy writing, ook een andere creatieve skill hebt, zoals bijvoorbeeld fotograferen, vloggen, video's maken, animeren, editten of illustreren.
 • Weet je alles van alle social media kanalen en heb je ervaring met Facebook Business Manager, het werken met CMS systemen en social monitoring systemen. Ook weet je hoe je moet werken met Photoshop (basics), Excel, Powerpoint en Keynote.
 • Ben je georganiseerd, behoud je het overzicht en kan je goed schakelen met klanten
 • Heb je een hands-on mentaliteit en ben je pro-actief in het aanpakken van nieuwe creatieve kansen

Wat IN10 voor jou kan betekenen?

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidings-mogelijkheden met ruimte om events en congressen te bezoeken én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi! 

Over IN10:

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’ werken wij met +65 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (Ideate&Discover), design & development (Create) en bereik & binding (Activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.

Dat doen we voor onder andere: Fujifilm instax, Eindhoven Airport, IFFR, The Greenery, Dierenbescherming, Port of Rotterdam, NOC*NSF, Rotterdampas, Anne Frank Stichting, Boijmans en andere mooie merken.

#in10leven