Digital Designer

Solliciteer nu

Ervaren Digital Designer

We’re living in amazing times, let’s go make the most of it! - IN10 verbindt mensen en merken door creativiteit, de nieuwste technologie en empathie tot een succesformule te brengen. En daarvoor hebben we de beste mensen nodig!

FULL-TIME · ROTTERDAM

Ter versterking van ons creatieve team zoeken wij een digital designer met de onhoudbare drang om mooie, originele designs te maken en ons werk naar een hoger niveau te tillen.

Designing Awesomeness

Als digital designer werk je in multidisciplinaire teams, samen met onze concepters, strategen, content creators, UX designers en creative developers. Samen zorgen jullie ervoor dat elk project tot in de kleinste details klopt én knalt. Jij laat alle elementen samenkomen in één coherent geheel en hebt daarmee een sleutelrol in de (gebruiks)ervaring van de projecten waaraan je werkt. Of dat nu gaat om digital services, platforms, sites, tools, content, dashboards, apps of producten; jij zorgt dat alles bijdraagt aan het voelbaar maken van de waardes van een merk of organisatie bij haar doelgroep, door ze een waardevolle ervaring te bieden. Of een leuke, of een ontroerende, een vette, een leerzame. Whatever it takes, jij krijgt het voor elkaar.

Dit zoeken wij in een Digital Designer:

  • De bijna irritante drang om spraakmakend creatief werk te maken.
  • Een portfolio wat dit uitstraalt.
  • Je bent op de hoogte van (digital) tech en innovaties
  • Beheersing van Sketch, de Adobe-pakketen en Invision
  • Gevoel voor animatie, UX en copy
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail
  • Een eigen visie op design en slimme ontwerp-oplossingen
  • Begrip en kennis van doelgroepen (en de wereld)
  • Minimaal 5 jaar ervaring bij een digital agency

Wat IN10 voor jou kan betekenen?

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidingsmogelijkheden met ruimte om events en congressen te bezoeken én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi!

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’ werken wij met +60 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (Ideate&Discover), design & development (Create) en bereik & binding (Activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.

Dat doen we voor onder andere: Fujifilm Instax, Eindhoven Airport, IFFR, The Greenery, Dierenbescherming, Port of Rotterdam, NOC*NSF, Rotterdampas, Anne Frank Stichting, Boijmans en andere mooie merken.

Check onze site voor cases.