Digital Program Manager

Solliciteer nu

Digital Program Manager

We’re living in amazing times, let’s go make the most of it! 
IN10 verbindt mensen en merken door creativiteit, de nieuwste technologie en empathie tot een succesformule te brengen.  Hierdoor mogen we mooie merken en organisaties helpen bij het vergroten van hun relevantie en succes. Dit doen we bij IN10 steeds vaker in de vorm van meerjarige programma's. Daarom zoeken we ter versterking van ons team een
Digital Program Manager.

FULL-TIME · ROTTERDAM

De functie

Op basis van een in co-creatie ontwikkelde visie en strategie geef jij vorm aan programma's, bestaande uit meerdere projecten en doorlopende werkzaamheden, op verschillende disciplines. Van strategie en design trajecten tot de ontwikkeling van platforms en services, ontwikkeling van crossmediale middelen en content, tot data gedreven marketing en performance inspanningen. Bij elkaar opgeteld moet dit leiden tot maximaal resultaat en veelal tot de digitale transformatie van onze opdrachtgevers. 

In deze functie rapporteer je direct aan de directie van IN10. 

Wat doe je als Digital Program Manager bij IN10?

Zoals de wereld van vandaag, zijn onze programma’s dynamisch. Op veranderingen speel je dan ook razendsnel in. Je werkt op continue basis aan de verdere ontwikkeling van zowel klantrelaties als programma's. Zo draag je in hoge mate bij aan het succes van zowel onze opdrachtgevers als aan dat van IN10 zelf.

 • Je bent verantwoordelijk voor programma ontwikkeling inclusief ontwikkeling en beheer van budgetten;
 • Je houdt je in actieve samenwerking met de klant bezig met stakeholder management om draagvlak voor je programma’s te creëren en de voortgang te borgen;
 • Met project managers en producers, leid je teams in het overtreffen van de programma KPI’s;
 • Je rapporteert zowel in- als extern periodiek over de voortgang op programma’s, budgetten en doelstellingen;
 • Op basis van je commerciële kracht en je inhoudelijke kennis, ontwikkel je klanten door tot stabiele key-accounts voor IN10;
 • Je bent daarbij verantwoordelijk voor omzet en rendement.

Je thuisbasis is ons fijne kantoor in Rotterdam, maar je werkt ook regelmatig op locatie bij klanten en partners.

Wie ben jij?

Je begrijpt de impact van opkomende trends en technologie op merken en organisaties. Je bent in staat om zowel kansen als de uitdagingen aan te stippen en onderschrijft de kracht van een sterke visie en (merk) positionering in transformatie. Hier kun je op niveau over spreken met specialisten, hoger management en overige stakeholders. Je hebt uitstekende communicatieve- en presentatievaardigheden. Dit stelt je in staat om intern en extern mensen mee te krijgen naar een hoog ambitieniveau.

Je bent goed in prognoses maken en target stellen. Je ziet dit dan ook als essentieel en koersgevend onderdeel van je werk. Je kan verwachtingen goed onderbouwen, analyseren en op basis hiervan waar nodig ingrijpen. Hiernaast beschik je over natuurlijk commercieel inzicht, overtuigingskracht en goede onderhandel skills, waarmee je kansen omzet in uitdagend nieuw werk en geheel nieuwe opdrachtgevers voor IN10.

IN10 is een bureau in ontwikkeling. Over de afgelopen 3 jaar zijn wij verdubbeld in omvang, en ook voor de komende periode beogen wij groei. Daarmee wordt continue gewerkt aan de ontwikkeling en optimalisatie van de organisatie, rollen en werkwijzes, wat betekent dat deze niet overal even vastomlijnd zijn. Het is dan ook cruciaal dat je gedijt in een zekere mate van creatieve chaos, en bereid bent om een rol te pakken in de verdere ontwikkeling van IN10 zelf. Denk aan standaardisatie van werkwijze en processen, aanspreekpunt zijn voor- en een stukje coaching geven aan minder ervaren collega’s.

Je komt tot je recht in een omgeving waar de ambities groot zijn en de eisen hoog. Je bent zeer oplossingsgericht en verwacht niet dat iemand anders je de juiste richting wijst. Je neemt je beslissingen met zelfvertrouwen. 

Daarnaast:

 • heb je HBO+ niveau en ben je continu opzoek naar verdere ontwikkeling;
 • heb je minimaal 5 jaar ervaring in een Account- / Adviesrol bij een digitaal of consultancy bureau;
 • heb je de capaciteit om verder te kijken en overzicht te houden, maar tegelijkertijd ook oog voor de daily business en de cruciale details;
 • ben je vertrouwd met het overzien en structureren van meerdere complexe projecten en programma's tegelijk;
 • heb je een bewezen track record van groter en stabiel maken van accounts;
 • manage je ‘by example’ en bent in staat om te coachen om daarmee het beste in iedereen naar boven te halen;
 • ben je gewend om in een omgeving met hoge verwachtingen en nog hogere ambities te werken;
 • heb je ervaring in het werken met c-level management van grote merken en organisaties;
 • heb je ervaring met Agile werken en Agile tooling als Jira, Confluence;
 • heb je een perfecte beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Wat IN10 voor jou kan betekenen?

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidingsmogelijkheden met ruimte om events en congressen te bezoeken én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi! 

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’ werken wij met +65 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (Ideate&Discover), design & development (Create) en bereik & binding (Activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.
Dat doen we voor onder andere: Fujifilm Instax, Eindhoven Airport, IFFR, The Greenery, Dierenbescherming, Port of Rotterdam, NOC*NSF, Rotterdampas, Anne Frank Stichting, Boijmans en andere mooie merken.

#in10leven