Junior Project Manager

Solliciteer nu

Junior Project Manager

We’re living in amazing times, let’s go make the most of it!

IN10 verbindt mensen en merken door creativiteit, de nieuwste technologie en empathie tot een succesformule te brengen. En daarvoor hebben we de beste mensen nodig!

Ter versterking van ons Activate team zoeken wij een Junior Project Manager

FULL-TIME · ROTTERDAM

De functie

Als Junior Project Manager ben je het aanspreekpunt voor de accounts waar je aan werkt en ben je mede verantwoordelijk voor het gehele proces. Je bent de spil in de multidisciplinaire teams, bestaande uit strategen, concepters, designers, contentmakers, developers, partners en natuurlijk onze opdrachtgevers. Je projecten weet je binnen tijd en budget op te leveren.

Je thuisbasis is ons fijne kantoor in Rotterdam, maar mogelijk werk je soms op locatie bij onze partners en opdrachtgevers.

Wat doe je als Project Manager bij IN10?

Zomaar een dag: je begint met een telefoontje naar de klant om te vragen of ze de beelden hebben ontvangen en licht deze waar nodig toe. Daarna bel je met een media exploitant om de reservering voor een outdoorcampagne over een nieuw sportconcept aan te passen. Je loopt een rondje langs de creatieven en checkt of iedereen op de juiste weg is.

Je gaat meteen door naar een interne review waar een concepter de nieuwste ideeën voor een content campagne presenteert. Tussendoor maak je tijd om je mail te beantwoorden en verwerk je de actiepunten uit de review zodat iedereen weet wat de actiepunten zijn. Inmiddels is het tijd voor de gezamenlijke lunch die wordt verzorgd en die we dagelijks met elkaar hebben.

Na de lunch werk je een planning uit voor een nieuwe opdracht en deelt deze met de klant. Je voert een check uit op de geschreven uren op je projecten en bespreekt dingen die je daarin opvallen met de accountverantwoordelijke. Samen bepalen jullie eventuele acties. Je doet je laptop dicht en kijkt nu al weer uit naar morgen.

Als Junior Project Manager werk je samen met andere Project Managers en Programma Managers aan meerdere (deel)projecten tegelijk om die tot een succes te brengen. Als geen ander weet je waar de designers, concepters en content creatives in jouw team het over hebben. Met flair en overtuigingskracht weet jij het team te inspireren en te enthousiasmeren. Je bent een aanpakker die ervoor zorgt dat je projecten binnen de gestelde tijd en budget worden gerealiseerd. Wat de uitdaging ook is, jij regelt het. 


In deze functie rapporteer je aan de Medior/Senior Project manager en/of Programma Manager.

Wie ben jij?

Je bent een een enthousiaste en open aanpakker die zin heeft om binnen IN10 alles te weten te komen over de verschillende mensen en disciplines die we in huis hebben en de producten en services die we onze klanten bieden. Door je gestructureerde manier van werken en een scherp oog voor detail begeleid je projecten soepel en met succes. En verder:

 • heb je een afgeronde HBO opleiding en ben je continu op zoek naar verdere ontwikkeling
 • heb je 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een creatief digitaal bureau of een vergelijkbare relevante werkomgeving
 • ben je resultaatgericht, besluitvaardig en hebt oog voor kwaliteit

 • houd je van het bieden van structuur, kun je snel schakelen en ben je stressbestendig
 • ben je communicatief sterk

 • heb je eerder gewerkt met planningstools en projectmanagementtools als Jira, en Exact
 • weet je alles van de nieuwste social media kanalen en content ontwikkelingen en houd je ervan je kennis te delen met anderen
 • vind je het leuk te vertellen over wat je naast je werk bezig houdt

Wat heeft IN10 jou te bieden?

 • Een plek in ons Activate team
 • Begeleiding van een Medior of Senior Projectmanager zodat je snel in de vingers krijgt hoe je projecten inricht en managet en hoe je hier nog beter in kunt worden
 • De mogelijkheid om je binnen en buiten het team te kunnen doorontwikkelen
 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om events en congressen te bezoeken
 • Een Macbook en ander digitaal gereedschap dat je graag gebruikt
 • De leukste collega’s om van te leren en de gezelligste borrels en feestjes
 • Projecten voor toonaangevende merken in een open, creatieve en innovatie gerichte cultuur
 • Een goed salaris incl. reiskostenvergoeding en pensioen
 • Werken in een fijn kantoor met uitzicht op de Maas


Klinkt dit als iets waar je aan kunt wennen? Mooi. Solliciteer dan meteen!

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met 60 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve experiences die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (ideate), design & development (create) en bereik & binding (activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.

Dat doen we voor onder andere: Instax, VPRO, NOC*NSF, Anne Frank Stichting, IFFR, Rotterdampas, nhow hotels, Dierenbescherming, Port of Rotterdam, Museum Boijmans Van Beuningen, Nederlands Fotomuseum en andere toffe merken.

Check onze site voor cases.

#in10leven