Office Manager

Solliciteer nu

Office Manager

We geloven bij IN10 in de kracht van gastvrijheid en servicegerichtheid. Ons Hospitality team zorgt ervoor dat gasten zich thuis voelen bij IN10 en dat alles op orde is voor IN10'ers.
Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Office Manager/Hospitality Member.

FULL-TIME · ROTTERDAM

De functie

Je start de dag met een blik op de agenda. Eerst even checken of er nog belangrijke wijzigingen zijn waar jij mee aan de slag kan. Zo, nu is het tijd voor een rondje kantoor! De bel gaat: je laat de leverancier binnen met zijn bestellingen, ontvangt klanten en voorziet ze van een kopje koffie. Tussendoor gaat de telefoon met een aanvraag van een (potentiële) klant en je neemt een terugbelnotitie aan voor een collega. De lamp die dinsdag stuk ging, heb je voor het weekend weer gemaakt. Een collega roept eind van de middag je hulp nog even in voor een spoedklus. Ook daar weet jij, als het ook maar enigszins kan, tijd voor vrij te maken!

Wat doe je als Office Manager/Hospitality Member bij IN10

Het team bestaat uit twee Hospitality Members, een lunchdame en de Hospitality Manager. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het bureau. Je bent aanspreekpunt voor zowel onze relaties als voor ons team.
Je draagt zorg voor de perfecte customer journey van IN10. 
Jouw taken zijn onder andere:

 • Je bemant de receptie, neemt de telefoon op en beheert de algemene e-mail inbox
 • Je ontvangt gasten, klanten en leveranciers

 • Je verzorgt drankjes bij meetings en lunch wanneer nodig

 • Je plant afspraken in en zorgt ervoor dat de agenda van de MT leden up to date is 
 • Je bent verantwoordelijk voor de post, voorraadbeheer en bestellingen
 • Je zorgt, in samenwerking met onze lunchdame, voor een gevarieerde lunch

Wie ben jij?

Je hebt een positieve en energieke instelling, waarin een pro-actieve houding en assertiviteit opvallend zijn. Je vindt de combinatie van hospitality- en administratieve taken een fijne afwisseling. Verder ben je servicegericht, praktisch ingesteld en representatief. Je kan op het juiste moment prioriteiten stellen en snel schakelen. De ideale kandidaat bezit de volgende vaardigheden en eigenschappen:

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar ervaring als office manager, secretaresse of hospitality member

 • Je staat sterk in je schoenen en weet mensen gemakkelijk te overtuigen
 • Je hebt ervaring met agendabeheer, bent gestructureerd en krijgt zaken gedaan
 • Je hebt sociaal en communicatief vaardig, zowel gesproken als geschreven (Nederlands en Engels)
 • In het bezit van een rijbewijs en BHV certificering is een pré
 • Je hebt interesse in digitale ontwikkelingen, innovatie en creativiteit 
 • Je bent, bij voorkeur, woonachtig in Rotterdam of omgeving

Wat IN10 voor jou kan betekenen

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidingsmogelijkheden én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi!

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. We zijn aangesloten bij Dutch Digital Agencies, de branchevereniging van de beste digitale bureaus. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +70 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Hierbij zoeken we altijd naar de beste en meest creatieve toepassing van technologie, om een zo relevant mogelijke merkbeleving neer te zetten.

#in10leven