Project Manager

Solliciteer nu

 Project Manager

We’re living in amazing times, let’s go make the most of it! 
IN10 verbindt mensen en merken door creativiteit, de nieuwste technologie en empathie tot een succesformule te brengen. En daarvoor hebben we de beste mensen nodig!

Ter versterking van ons Activate team zoeken wij een ervaren Project Manager. 

FULL-TIME · ROTTERDAM

De functie

Als ervaren Project Manager weet jij creatieve teams en opdrachtgevers te managen en weet je complexe projecten binnen tijd en budget op te leveren. 

Je thuisbasis is ons fijne kantoor in Rotterdam, maar je werkt ook op locatie bij onze partners en opdrachtgevers.

Wat doe je als Project Manager bij IN10?

IN10 werkt voor haar opdrachtgevers vanuit een programma-aanpak. Binnen een programma bundelen we onze disciplines in 3 teams. Het Discover & Ideate team werkt aan de strategie, visie en positionering van een merk, dienst of product; het Create team bouwt unieke digitale oplossingen en platforms; het Activate team zorgt met crossmediale campagnes, identiteitsontwikkeling, contentcreatie en communitybuilding voor activatie, bereik en binding van de doelgroep. De teams werken nauw met elkaar samen binnen het programma.

Als Project Manager maak je deel uit van het Activate team. Je bent de spil in de ontwikkeling van meerdere middelgrote tot grote projecten tegelijkertijd. Dit varieert van crossmediale campagnes tot strategische interne trajecten om de organisatie mee te nemen in transformaties.

Je bent het aanspreekpunt en een serieuze gesprekspartner voor onze klant. Door jouw “getting things done” mentaliteit zorg je dat projecten binnen de gestelde tijd en budget wordt gerealiseerd. Dit doe je samen met onze multidisciplinaire projectteams, bestaande uit strategen, concepters, designers, contentmakers, online marketeers, developers, externe partners en natuurlijk onze opdrachtgevers.

Met flair en overtuigingskracht weet jij het team te inspireren, te enthousiasmeren en scherp te houden zodat er een optimaal resultaat wordt bereikt. Dit doe je door collega’s op hun kracht in te plannen.

Jouw helikopterview zorgt ervoor dat je het proces kunt overzien en als het nodig is op detail niveau mee te kijken. Zo draag jij bij aan het succes van IN10.

In deze functie rapporteer je aan de programmamanager en/of directie van IN10.

Wie ben jij?

Je bent goed in het schrijven van heldere projectplannen, het maken van begrotingen en het stellen van doelen. Je ziet dit dan ook als essentieel onderdeel van je werk. Je beschikt over natuurlijk commercieel inzicht en overtuigingskracht. Daarmee zorg je ervoor dat projecten en accounts zich blijven ontwikkelen en weet je stakeholders te managen. Daarnaast:

  • heb je HBO niveau en ben je continu op zoek naar verdere ontwikkeling van jezelf en je team;
  • heb je ervaring in het ontwikkelen van visuele identiteiten, conventionele campagnes en communicatiemiddelen, maar ook in het ontwikkelen en uitrollen van digitale (content) marketing campagnes en platforms.
  • heb je minimaal 5 tot 8 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • heb je ervaring bij een bureau;
  • heb je sterke projectmanagement skills waardoor je met gemak de verschillende projecten, campagnes en crossmediale producties kunt overzien en structureren;
  • ben je gewend te werken met projectmanagement software, kennis van Jira is een pré;
  • ben je resultaatgericht, besluitvaardig en hebt oog voor kwaliteit;
  • houd je van structuur, kun je snel schakelen en ben je stressbestendig;
  • ben je communicatief sterk, zowel in de Nederlandse als Engelse taal.


Wat IN10 voor jou kan betekenen?

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidings-mogelijkheden met ruimte om events en congressen te bezoeken én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi! 

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’ werken wij met +65 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (Ideate&Discover), design & development (Create) en bereik & binding (Activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.
Dat doen we voor onder andere: Fujifilm Instax, Eindhoven Airport, IFFR, The Greenery, Dierenbescherming, Port of Rotterdam, NOC*NSF, Rotterdampas, Anne Frank Stichting, Boijmans en andere mooie merken.

#in10leven