Senior Copywriter

Solliciteer nu

Senior Copywriter

We’re living in amazing times, let’s go make the most of it! 
IN10 verbindt mensen en merken door creativiteit, de nieuwste technologie en empathie tot een succesformule te brengen. En daarvoor hebben we de beste mensen nodig!

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een Senior Copywriter

36 - 40 uur · ROTTERDAM

De functie

Als Copywriter zorg je dat alles wat we bij IN10 ontwikkelen het juiste verhaal vertelt - van platforms, identiteiten en apps tot socials, campagnes en exposities. Jij helpt onze klanten bij het vinden en/of vasthouden van hun verhaal, toon en taal. Dit doe je vanuit een strategie en concept welke jij, samen met het team van strategen, designers en andere concepters, hebt ontwikkeld. 

Wat doe je als Copywriter bij IN10?

 • Je bedenkt het concept en schrijft het verhaal, daarom ben je ook degene die het presenteert en bewaakt, zowel intern als extern.
 • Je kunt daarom enthousiast en overtuigend presenteren, en voelt je op je gemak in klantenrelaties. Je hebt zelfstandig contact met opdrachtgevers, en weet de onderste steen boven te krijgen om zo tot de beste concepten en teksten te komen.
 • Jij vertaalt het concept door naar alle middelen, waarbij jij je richt op de tekstuele invulling hiervan, van long copy in brochures tot short copy in campagne-uitingen, voice-overs, digitale middelen en social posts.
 • Je hebt een brede algemene ontwikkeling en een sterk inlevingsvermogen, wat maakt dat je altijd precies de juiste oplossingen weet te vinden, ongeacht de opdracht of opdrachtgever.
 • Gezien onze brede klantenportfolio en uiteenlopende opdrachten, bekleed je een brede rol en duiken je in diverse projecten, groot en klein.
 • Onze klanten maken doorgaans een moderniseringsslag door, jij zit dus dicht op het vuur en jouw copy zal bedrijfsbreed ingezet worden.
 • Hieruit ontstaat de mogelijkheid om voor de klant een nieuw verhaal te creëren en zul je je ook bezighouden met interessante positioneringsvraagstukken. 

Wie ben jij?

Je houdt van schrijven, bent creatief en foutloos in je taalgebruik én durft te experimenteren. Jouw wereldse blik en manier van out-of-the box denken gebruik je om tot een verrassend en vernieuwend resultaat te komen. Maar je weet ook perfect wanneer er simpelweg tekstuele meters gemaakt moeten worden. Je kent de weg binnen een creatief bureau, en weet je plek in een team snel te vinden. 

Daarnaast heb je:

 • Minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare functie
 • Ervaring met B2B en B2C copywriting
 • Ervaring met online- / digital copywriting
 • Ervaring in bureauwereld is een pré
 • Brede interesse in maatschappij, merken en innovatie
 • Een portfolio die al het bovenstaande weerspiegelt


Wat IN10 voor jou kan betekenen?

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidingsmogelijkheden met ruimte om events en congressen te bezoeken én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi! 

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’ werken wij met +65 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (Ideate&Discover), design & development (Create) en bereik & binding (Activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.
Dat doen we voor onder andere: Fujifilm Instax, Eindhoven Airport, IFFR, The Greenery, Dierenbescherming, Port of Rotterdam, NOC*NSF, Rotterdampas, Anne Frank Stichting, Boijmans en andere mooie merken.

#in10leven