Senior Digital Project Manager

Solliciteer nu

Senior Digital Project Manager

We’re living in amazing times, let’s go make the most of it! - IN10 verbindt mensen en merken door creativiteit, de nieuwste technologie en empathie tot een succesformule te brengen. En daarvoor hebben we de beste mensen nodig!

FULL-TIME · ROTTERDAM


Bij IN10 maken we voor onze klanten innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. Een deel van onze opdrachtgevers is actief in de culturele wereld, denk aan instellingen als Museum Boijmans Van Beuningen, de Anne Frank Stichting en VPRO. Voor uitbreiding van onze werkzaamheden in de culturele sector zijn we op zoek naar een Senior Digital Project Manager. 

De functie

Als Digital Project Manager ben je het aanspreekpunt voor de producties waar je aan werkt en mede verantwoordelijk voor het gehele proces. Je werkt samen met multidisciplinaire teams bestaande uit strategen, concepters, designers, contentmakers, developers, partners en natuurlijk onze opdrachtgevers.

Je thuisbasis is ons fijne kantoor in Rotterdam, maar je werkt ook regelmatig op locatie bij onze partners en opdrachtgevers.

Wat doe je als Digital Project Manager bij IN10?

Je houdt van organiseren en structureren. Wat de uitdaging ook is, jij regelt het. Daarbij houd je de focus van de teams scherp. Je kan het werk en de keuzes van je teams overtuigend presenteren aan opdrachtgevers en fungeert als belangrijke gesprekspartner. Zo win je hun vertrouwen en weet je hen ook mee te nemen in minder voor de hand liggende ambitieuze keuzes. Daarnaast weet je als geen ander waar de strategen, designers en developers in jouw team het over hebben en wat er nodig is om geweldige digitale producties te maken.

Wie ben jij? 

Je bent goed in het schrijven van heldere projectplannen, het maken van begrotingen en het stellen van doelen. Je ziet dit dan ook als essentieel onderdeel van je werk. Je beschikt over natuurlijk commercieel inzicht en overtuigingskracht. Daarmee zorg je ervoor dat projecten en accounts zich blijven ontwikkelen. Daarnaast:

 • Heb je HBO of WO niveau, bij voorkeur een opleiding gevolgd op gebied van kunst en cultuur, zoals Kunstmanagement of Algemene Cultuurwetenschappen
 • Heb je minimaal 5 tot 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij een creatief digitaal bureau
 • Heb je ervaring met het opbouwen of onderhouden van langdurige relaties met klanten
 • Kennis van en plezier in aanbestedingstrajecten en pitches
 • Heb je sterke projectmanagement skills waardoor je met gemak digitale producties kunt overzien en structureren
 • Heb je kennis van Agile/SCRUM werken
 • Kun je een team van 5 tot 8 personen aansturen en enthousiasmeren
 • Je bent resultaatgericht, besluitvaardig en hebt oog voor kwaliteit
 • Je houdt van structuur, kunt snel schakelen en bent stressbestendig
 • Je bent communicatief sterk, zowel in de Nederlandse als Engelse taal
 • In je vrije tijd bezoek je graag musea, theaters en de bioscoop 


Wat bieden wij?

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidingsmogelijkheden met ruimte om events en congressen te bezoeken én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kunt wennen? Mooi!

#in10leven

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’, werken wij met +60 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (ideate), design & development (create) en bereik & binding (activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.

Dat doen we voor onder andere: Anne Frank Stichting, Museum Boijmans Van Beuningen, VPRO, Beeld & Geluid, IFFR, nhow hotels, Dierenbescherming, en andere toffe merken.

Check onze site voor cases.