Strateeg

Solliciteer nu

Strateeg

We’re living in amazing times, let’s go make the most of it! 
IN10 verbindt mensen en merken door creativiteit, de nieuwste technologie en empathie tot een succesformule te brengen. En daarvoor hebben we de beste mensen nodig!

Ter versterking van ons Activate team zoeken wij een Strateeg. 

FULL-TIME · ROTTERDAM

De functie

Strategen bij IN10 werken - in verschillende samenstellingen - met concepters, online marketeers, interaction designers, identity designers en contentmakers aan het formuleren en realiseren van de doelstellingen van de klant. 

Wat doe je als Strateeg bij IN10?

Je stelt de strategie en (de)briefings op voor (digital first) campagnes, zelfstandig of in teamverband met andere strategie-disciplines. Je creëert samen met de concepters en contentmakers impactvolle campagnes en doordat je een digitale mindset hebt kun je samen met de collega’s die platforms en services ontwikkelen de ideale customer journeys opzetten met prijswinnend, effectief en creatief werk voor het merk. Uiteraard rapporteer je ook op de doelstellingen en stuur je tussentijds bij.

Samen met de andere experts binnen IN10 til je het werk voor onze klanten naar een nog hoger niveau. Dat doe je op afgebakende projecten, maar ook in workshopvorm, die je initieert en begeleidt. 

Wie ben jij?

De ideale collega daagt zowel de klant als de teams intern uit om ambitieus te zijn in het formuleren van doelstellingen. We kunnen jou dus rustig richting een klant sturen om de briefing aan het bureau op scherp te zetten en tegelijkertijd weet de klant jou goed te vinden als sparringpartner. Je weet bovendien intern de verbinding te leggen tussen de doelstellingen voor de campagne en wat daarvoor nodig is aan touchpoints voor het merk/de dienst/het product. Daarnaast beschik je over:

  • minimaal 3-5 jaar werkervaring in een strategische rol bij een bureau
  • mediakennis, met een focus op digitale en social media;
  • brede interesse in maatschappij, merken en innovatie;
  • een krachtig karakter en een creatieve, snelle geest;
  • honger naar kennis en de gave om kennis op een inspirerende manier te delen met collega’s en klanten;
  • presentatie skills in Engels en Nederlands.

Wat IN10 voor jou kan betekenen?

Een kantoor met uitzicht op de Maas, de beste tools en gadgets om je werk zo goed mogelijk te doen, de leukste collega’s inclusief toffe feestjes, opleidingsmogelijkheden met ruimte om events en congressen te bezoeken én natuurlijk genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit als iets waar je aan kan wennen? Mooi! 

Over IN10

IN10 is een creative digital agency. Als uitvinders van ‘Digital Hospitality’ werken wij met +65 specialisten aan het creëren van innovatieve, creatieve ervaringen die mensen en merken verbinden. IN10 helpt organisaties en merken bij visie en positionering (Ideate&Discover), design & development (Create) en bereik & binding (Activate). Daarbij dagen we opdrachtgevers met lef uit om de beste in hun domein te zijn en staan we naast de klant in het bereiken van hun doelstellingen.
Dat doen we voor onder andere: Fujifilm Instax, Eindhoven Airport, IFFR, The Greenery, Dierenbescherming, Port of Rotterdam, NOC*NSF, Rotterdampas, Anne Frank Stichting, Boijmans en andere mooie merken.

#in10leven